Security Hardware

Adblocker oplossingen

Wie kent u het beste? Er zijn bedrijven, zogeheten datahandelaren, die misschien wel meer van u weten dan uw partner of uw beste vriend. Ze zijn op de hoogte van uw interesses en uw geheimen. Deze datahandelaren volgen u namelijk onophoudelijk via uw computer, uw tablet en uw smartphone. Dat doen ze met behulp van geavanceerde ‘trackers’ die ze op websites hebben geplaatst.

Deze trackers leggen alles vast wat u op het internet doet.Ze zien bijvoorbeeld welke kleding u bekijkt of koopt en wat uw vakantiebestemming wordt. Ook als u surfend op het web oplossingen zoekt voor uw relatieproblemen, schulden, stress en ziekte, de datahandelaren kijken met u mee.

Want uw interesses en uw gedrag op internet zijn goud waard.

Voorbeeld; wie op zoek is naar een nieuwe laptoptas, wordt nog weken na de aanschaf geconfronteerd met… laptoptasaanbiedingen. En daar gaat het fout. De behoefte aan een laptoptas is van latent, actief geworden. Van het onderbewuste is het naar het bewuste gelepeld en daarmee worden we ons dus ook bewust van de banner die daarover gaat. Dan valt vooral op dat het een aanbieding is die niet meer relevant is.

Het dringend advies vanuit Dayo: Plaats een adblocker oplossing in het zakelijk netwerk van uw onderneming!

Dayo plaatst een oplossing binnen uw netwerk welke te allen tijde up-to-date is en ervoor zorg draagt dat bij alle gebruikers de advertenties worden geblokkeerd. Met meer dan 144 miljoen dagelijkse gebruikers (5% van alle internet gebruikers) is het een van de meest gebruikte oplossingen op dit moment.

Wilt u meer informatie over onze Adblocker oplossingen, neem dan contact op via 0416 560073 of gebruik het contactformulier

Contactformulier Adblocker

Betreft:

7 + 11 =

Zie ook: Security Hardware/ZyXEL Firewall

 041 656 0073