VoIP

Telefoneren over het internet

VoIP

Voice Over IP, ofwel VoIP, staat voor bellen over het IP protocol, dat wil zeggen het internet. VoIP is kort gezegd telefoneren over het internet.
Al vele jaren bellen onze klanten en de medewerkers van Dayo op basis van VoIP en zij ervaren duidelijk de meerwaarde ervan. Daarom hebben wij in 2012 besloten om naast onze PBX (VoIP) centrale mogelijkheden, ook Hosted Voice diensten aan te gaan bieden. Om deze dienst op het door ons gewenste kwaliteitsniveau aan te kunnen bieden, is Dayo een partnership met X2Com aangegaan. X2Com is een bedrijf dat gevestigd is in Rosmalen en zich bezighoudt met ‘connectivity’ en ‘VoIP’ diensten.

VoIP kan ingezet worden zowel binnen uw eigen bedrijfspand, als naar de rest van de buitenwereld. Eén van de mogelijkheden is om dit over het internet te doen. VoIP telefonie brengt data en spraak samen, waardoor er nog maar één infrastructuur nodig is voor telefonie en internet. Een groot voordeel van de VoIP technologie is dat de telefonie verloopt via het datanetwerk. Op deze manier kan bijvoorbeeld iemand die vaak thuis werkt, toch via zijn interne telefoonnummer worden bereikt. Doorschakelen is dan niet meer nodig. Door middel van Hosted VoIP registreert u uw telefoon met een wachtwoord en gebruikersnaam, voor extra beveiliging. Daarnaast kent het nog vele andere mooie voordelen, zoals de integratie van vast en mobiel bellen, kostenbesparing, koppeling tussen software en telefonie, etc.

LET OP: KPN ISDN STOPT!

Per 1 september 2019 stopt KPN met het aanbieden van alle ISDN 1 / 2 en PSTN Meervoudige telefoonaansluitingen.
Welke diensten lopen eigenlijk via ISDN? ISDN verbindingen worden gebruikt om meerdere telefoonaansluitingen op één lijn aan te sluiten, maar ook alarm-, fax- en pindiensten kunnen gebruik maken van het ISDN- en PSTN-netwerk. Dit is het moment om te kijken naar het beste alternatief voor de huidige ISDN diensten. Wij, Dayo bieden hiervoor passende en toekomstgerichte oplossingen voor uw organisatie en geven u graag advies.

Wilt u meer informatie over onze telefonie oplossingen, neem dan contact op via 0416 560073 of gebruik het contactformulier op deze pagina.

Voip

Betreft:

9 + 11 =

 041 656 0073