Connectivity

WiFI

Onze (managed) WiFI oplossingen zijn afkomstig van Ubiquiti. Ubiquiti richt zich op het ontwikkelen van draadloze netwerkapparatuur. Het bedrijf heeft een bewuste keuze gemaakt om te investeren in R&D in plaats van traditionele marketing. Hierdoor is het bedrijf in staat om hoogwaardige apparatuur te leveren voor een concurrerende prijs en vormt het een betaalbaar alternatief voor de traditionele, duurdere merken.

Ubiquiti onderscheidt haar portfolio in een aantal productlijnen. Momenteel voeren wij hierin het volgende:

UniFi
Met de UniFi-lijn heeft Ubiquiti een revolutionair Wifi-systeem voor Enterprise-oplossingen. Het hart van deze lijn vormen de access points, welke enterprise-prestaties leveren voor een concurrerende prijs. De lijn wordt verder ondersteund met security gateways, switches en video surveillance-apparatuur, waarmee alle enterprise-oplossingen onder één dak beschikbaar zijn.

Amplifi
Het AmpliFi-systeem van Ubiquiti stelt de consument in staat om het beste uit zijn thuisnetwerk te halen. Met het Mesh-systeem levert Ubiquiti Wifi volgens de 802.11 AC-standaard, met dekking door het gehele huis.
Een uitgebreide beschrijving over dit systeem click hier . . .

AirMax
Ubiquiti AirMAX is een complete lijn met producten om een straalverbinding op te bouwen en is daardoor perfect inzetbaar om de internetsnelheid te verhogen op plekken waar bekabeld breedband-internet niet beschikbaar is.

Wilt u meer informatie over onze WiFI oplossingen, neem dan contact op via 0416 560073 of gebruik het contactformulier.

 041 656 0073