Security Hardware

ZyXEL firewall

Het beschermen van uw bedrijfsomgeving tegen ongewenste, onnodige en kwaadaardige bedreigingen wordt steeds belangrijker nu de cybercriminaliteit in een alarmerend tempo toeneemt. De oplossing welke Dayo samenstelt om een potentiële dreiging te beperken, hangt grotendeels af van het type organisatie dat u heeft en van de beschikbare budgetten. Sommigen hebben de hierboven vermelde maatregelen voor het filteren van inhoud adequaat, maar voor anderen is een veel robuustere firewalloplossing vereist, waarbij diepgaande inspecties worden uitgevoerd op websites en e-mail voordat deze toegankelijk zijn.

Dayo maakt sinds 2004 gebruik van ZyXEL firewall oplossingen. ZyXEL is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen.

Wilt u meer informatie over onze ZyXEL Security oplossingen, neem dan contact op via 0416 560073 of gebruik het contactformulier onder aan deze pagina

Contactformulier Zyxel firewall

Betreft:

10 + 8 =

Zie ook: Security Hardware/Add Blocker

 041 656 0073